Tänään mentiin kaiken tohotuksen jälkeen kentälle. Ennen minkäänlaista treenausta piti käännellä metrin este pystyyn, kun jotkut vandaalit olivat pitäneet sitä ramppina. Samoin piti etsiä noutokapulateline. Se oli viskattu alas urheilukentälle.

Ensin Armas:
Ihan ensin leikin tyynyn kanssa. Se on Armaksen mielestä nasta juttu.
Muutama sivullesiirtyminen. Aina se vaan pomppaa, mutta ajattelen että pompatkoon, jos vaan tulee hyvään asentoon. Ei se raukka varmaankaan ikinä opi kunnolla käyttämään peräänsä.
Seuraamista, mikä oli suht hyvää. Otin vielä muutamia liikkeellelähtöjä naksun kanssa, jos kontakti säilyi naks ja palkka, jollei niin pysähdyin ja uudestaan. Naksuttelu tuntui parantavan kontaktin pysymistä erinomaisesti.
Kokeilin luoksetulon pysäytyksiä. Seisomaan pysähtyminen onnistui melko hyvin, mutta ylläri, maahan ei. Muutamalla toistolla onnistuivat nekin. Muutama luoksetulo loppuasentoon, ne oli hyvät.
Sitten kaukojen maasta ylösnousuja. Ensin ihan läheeltä, meni hyvin, mutta kun matka kasvoi, tuli askeleita. No, naksu kaivettiin esiin ja sillä onnistui jo muutaman metrin päästä hyvin ilman etenemistä. Kokeilin sitten myös maasta istumaan, hyvä. Seisomasta istumaan, hyvin pakitti.
Lopuksi lyhyt paikallaolo, kun kävin juttelemassa yhden kunnan miehen kanssa. Mies puhalteli lehtiä semmossella härvelillä ja kun lopetti hommansa, niin käytin tilaisuuden hyväksi ja jätin Armaksen maate ja porhalsin juttusille. Hyvin makasi rauhassa ja pysyi maassa, kun palasin sen luo.
Hyvin toimi kaikkinensa.

Toivo:
Toivon kanssa vähän puuhailtiin mielenvirkistykseksi. Noutoa, seuraamista ja kaukoja. Loppupalkaksi sai tyynyllä taistelua ja se oli huippujuttu Toivon mielestä.

Ada:
Ensin muutamia sivulletuloja. Itse sivulletulot meni hyvin, mutta meinas jokaisen jälkeen lähteä livohkaan. Sitä sitten taottiin nuppiin, ettei mihinkään lähdetä.
Käynnistysvaikeuksien jälkeen sujui.
Seuraamista. Kokeilin seuraakäskyllä ja se ei kyllä toiminu toivotulla tavalla, joten vaihdoin sen takaisin foot-käskyyn. Se sitten pelaskin hyvin. Naksuttelin ja kehuin. Ada oikein syttyi hommaan ja teki hyvää seuraamista.
Pari luoksetulon loppuasentoa, erinomaiset.
Liikkeestä istuminen hieno, liikkeestä maahanmeno hyvä, sikäli kun niitä yksin pystyin toteamaan.
Vielä luoksetulo maasta siten että käännyttyäni kävelin muutaman askeleen takaisin. Erinomainen, sen sentään näin :)
Sitten meidän murheenkryyni, nouto...
Vielä ei ole ihan tarkkaa käsitystä miten etenenisin siinä. Noutokapula aiheuttaa ihan hirveän sählingin, vouhkauksen ja yliyrityksen, jonka jälkeen Ada mielellään lähtee lätkimään (pään raapimista...)
Jos käsken istumaan, ojennan kapulan sen saataville, se nappaa suuhunsa ja työntää kielellä ulos samalla hypäten taaksepäin. Hirveä ahdistus siitä syntyy. No otettiin muutama ja sitten kaivoin pallot ja leikittiin.
Nouto Adan kanssa kyllä aiheuttaa vielä loppujenkin haivenien harmaantumisen mulla, mutta katsellaan.

Toivo vielä livisti autosta ja annoin sen rillutella kentällä. Se piehtaroi selällään ja pelas palloo ja kivaa oli.
Masa pääs vielä ennen pentujen tuloa vähän tutkailemaan. Sitten alkoikin Iitun ja Idon reenaaminen.

Tällaista tänään.