Näköjäns on vierähtäny vuosi edellisistä kirjotuksista.

No Ada pyöräytti pentuset tammikuussa 2009, keväällä päästiin takas kotiin ja sitten rempan keskelle otin Vaarin viel asumaan.

Kesä reenailtiin ahkerasti Armaksen ja Taiston kanssa. Tarkotus oli mennä viel Toivon kanssa kisoihinki, mut Toivo loukkaantu niin ne jäi sitte vaan haaveeksi, onneks on kumminki sen verta kuntoutunu et elo sujuu.

Armaksen kanssa alotettiin pk ura1.7.2010. Eka kisa Anjalankoskella ei tuottanu koularia, Armas ei tuonu esinettä, ei millään. Janalta löks 3 pistettä ku tuomarin mielestä meni liian kovaa, nosti 5 keppii ja totteli 85 pistettä.

No seuraavat kisat Pieksämäellä 15.8. meniki sit maaston puolesta täydellisesti, saatiin täydet 200p, mut sit tottiksessa kävi hullu juttu eteenmenossa. Mun jaloissa oli jotenki käpy ja kun Armas sinkas mun käskystä eteen mä jotenki onnistuin potkaseen sen kävyn Armaksen jalkoihin ja se kkäänty ja mä kielsin ottamasta, joten liike nollille. Saatiin kumminki 72p ja JK1 ykköstuloksella.

Ekat kakkosen kisat käytiin 22.8. Hyvinkäällä. Jäljeltä janalta täydet ja viis keppii, esineitä nous ne kaks tarvittavaa, mut täl kertaa meni tottis pieleen. Et jäätiin ilman koularia.

Sitte seuraavaks mentiin 4.9. Taipalsaarelle kisoihin. Siellä meniki vallan hienosti, JK2 ykköstuloksella 283p.

Kolmoseen viel päästiin yrittämään 3.10. mut eihän me ikinä ekalla näköjään saada koularii et se niistä. Ens keväänä sitte jatketaan, ny ei enää ole kisoja.

Reenattu ollaan enimmäkseen Taiston ja Armaksen kanssa.