Tänään oli taas se jokatoinen torstai, kun käyn Tuuloksessa kouluttamassa. Lähtö meni vähän pitkäks, mut ehdin siinä ennen koulutuksen alkua ottaa Armaksella pikkusen tottista.
Armahaisen silmät levis pöyristyksestä kun autosta ulos tullessaan huomas, että parkkihallissa ollaan. Eihän se ny riemulla katsele sitä kiiltävää liukasta lattiaa, mut edelleen kaikkein kammottavinta on ne kaivonkannet. Nehän varmaan imasee pikku suskoiran kitusiinsa.

No ekana otettiin seuraamista ja käännöksiä paikalla. Ensin ei millään voinu pitää katsekontaktia ku niitä kansia piti vahtia, mut muutaman lihapullapalasen jälkeen helpotti. Ainoo paikka missä konseptit sekos oli se, kun menin tarkotuksella kannen läheelle.

Liikkeestä istuminen oli huippunopee. Nouto muuten hyvä, mut ylläri, kaivonkannen kohdalla piti tehdä kaari poispäin, vaikka kanteen oli matkaa yli 5 metriä. No, reenataan ny kerran paris viikos niitä mörköjä ja katotaan kauanko menee että se uskoo et ei mahdu niistä rakosista.

Otin sitte kaukoja ja vautsi, ei edenny yhtään, jopa seiso-istu meni hyvin. Niitä sit otettiin useamman kerran ja vahvistin sitä seiso-istu vaihtoo roitoamalla lihapullan sen yli taakse aina, jos istu taapäin.

Parin viikon päästä taas harjootellaan siellä.