Tänään oli sovittu rehvit Helin kanssa kentälle. Päätin ottaa Adan yksin mukaan ja katsoa, kiehuuko yksinään niin kauheasti.

Ihan kivasti toimi, intoa oli kuin pienessä kylässä. Ensin seuraamista makupalat palkkana. Alun edistyksen jälkeen sujui hyvin. Nyt kun on ollu vähän reenitaukoa, esiin on pomsahtanut se silloin alussa esiintynyt ongelma, että joka makupalan jälkeen yrittää livistää. Silloin, kun Ada tuli minulle, se lähti joka pienenkin liikkeen jälkeen viuhtomaan ympäri kenttää ja sehän ei mun kanssa passaa. Minä haluan, että kun tehdään, mihinkään ei lähdetä kiitämään ennenkuin hommat on tehty. Lopuksi saa sitten juosta pallon perässä ja vaikka ilmankin, mutta hommat ensin.

No reenattiin taas sitä vierelläpysymistä ja muutamalla toistolla se taas sujuikin, kuuliaisesti pysyi vierellä ja odotti seuraavaa tehtävää.
Liikkeestä istuminen hyvä, maahanmenossa pysyi, mutta kun käännyin alkoi kyynärät nousemaan, komensin uudestaan maahan ja otin koko jutun uusiksi, se meni mallikkaasti.
Luoksetulon loppuasennoissa oli ensin milloin mitenkin päin vinossa, mutta kädellä ohjaamalla oikeni. Sitten tein niitä niin, että laitoin kädet selän taakse, silloin tuli suoraan. Pitää taas reenata tätä, jospa sais ne kädetkin taas sivulle niin, ettei alkaisi tonkimaan niitä.
Liikkeestä seisomista "pulla suuhun" menetelmällä. Pysähtyi hyvin ja ei edennyt senttiäkään, tosin etenin vain n. 5 metriä.

Lopuksi leikittiin kahdella pallolla. Tuli hyvin luo pallon kanssa ja läksi toisen perään kun heitin. Vähän reviteltiinkin.

SItten tulikin Heli koirien kanssa ja reenattiin Elmerin kanssa mukavia juttuja. Hitsi se on kiva ipana. Lopuksi vielä Topi pääsi kentälle ottamaan sivulletuloja ja luoksetuloja. Kivaa oli.