Tänään reenattiin ja oli tosi kivaa.

Armaksen kanssa ensin PAssa kontaktia naksulla, hyvin. Sitten seuraamisessa kun kontakti piti niin naks. Pakko sanoo, että naksu on just sopiva Armaksen älylle, se on kyl ihan paras.
Jäävii liikkeitä, ensin istuminen, erinomainen, sitten ei osannukkaan mennä maahan vaan aina istahti. Otettiin vaan uusiks ni hoituhan sekin. Pari luoksetulon loppuasentoa, ne ihan ok. Sit noutoo. Vieläki tein niin et heitin, hetken odotus, palkka ja käsky tuo. Kaks ekaa muuten hyvin, mut istu minusta katsottuna takapuoli vasemmalle vinossa. No, päätin sitte fiksuna ottaa kolmannen ja heitin kapulan oikealle vinoon. Voi mun höppänää, se kyl näki mihin se kapula lens, mut meni ettiin sitä siitä samasta paikasta missä se ensinki oli. Että se on pölhö. Sitten se katsoi että ai, sehän onki tuolla. Takuulla maaliman suorin putkiaivo, ei voi ku tukehtuu nauruun.
Sit kaukoja maasta seisomaan, erinomaset, seisomasta istumaan, joutuu auttaan, seisomasta maahan, erinomanen.
Lopuksi leikkiä tyynyllä. Se sit onkii kivaa, Armas jopa tapporavisti, tahti oli kiivain ikinä, ehkä noin 3 eestaas minuutissa. On se hupsu heppu, mut niin rakas.

Toivo pääs irrotteleen. Se on niiiin hirveillä kierroksilla et mistään ei oikein tule mitään, mut hauskaa on ja se on meille täs vaihees pääasia. Toivo on elämässään totellu niin paljon, että pitäköön ny hauskaa, katotaan että tehäänkö ikinä mitään kisajuttuja, aika näyttää.
Toivoki sai lopuks tyynyleikkii ja se on kyl ihan parasta sen mielestä, että se on pollee, mun rakas tosikko.

Adalla on juoksu ja ei ny kauheen suurii juttuja tehty. Seuraamisessa paino välillä aika pahasti ja karkas joka palkan jälkeen. Jäävii liikkeitä, ne se tekee hyvin, mut jättövaihe on sille vaikee, samoin se ku tulee sen luo, no reenataan.
Sit temppuiltiin noutokapulan kanssa ja hain sille parasta tyyliä. Kyllä mä varmaan nyt etenen sillä, et se istuu mun edessä ja ottaa kädestä kapulan. Palkan sai, kunhan ei peruuta. Kyykkyyn meno aiheutti kauheet kaahaukset ja paineet, joten ny kokeillaan tälleen ja katotaan mitä tuleman pitää. Lopuksi palloleikkii. Kivaa oli silläkin.

Tässähän nää tänpäiväset lystinpidot. Jotenki mä en ollenkaan jaksa ottaa kauheen vakavasti. Toki pyrin treenaamaan mahdollisimman virheettömiä suorituksia, mut paineita ei ole himpun vertaa. Oikeestaan ihan hauska olotila.