Mä oon ny alottan vihdoin Armaksen kans sen tokon voittajaluokan reenaamisen.

Tänään oltiin Hämeenkosken kentällä TIian, Irjan ja Teijan kanssa.
Ekana otin Armaksen. Sen kanssa seuraamisen paikallakäännöksii ja parin askeleen siirtymisii. Muutama menee, no menee miten menee, Armas hyppii, mut ei niitä kauheesti voi otta ku meinaa alkaa keittään. Selkeesti se käyttäytyy et jo ny on p...le et ei päästä matkaan.
Sit otin liikkeestä istumisen taakse kävelyineen, hienosti meni, ei edes kutittanu.
Luoksetulon seisomaan pysäyttämistä silleen et en menny ku jonku 15 metrii ja kutsuin. Pysähty yllättävän hyvin seisoon, josta vippasin lihapullan kauas sen taakse ja samalla kävelin kauemmaks. Sieltä sitten uus kutsu ja käsky maahan, se meni hienosti, palkkasin sen samoin. Sitte kutsu loppuun ja hyvin tuli. Seisominen on herran hallus mut olkoon, siihen en erityisesti panosta.
Sitte ruutuu. Otin ihan ekan kerran jostain 30m päästä silleen etten ollu vieny mitään sinne ruutuun ja lähetin. MEnihn se, ei niin miljoonaa, mut meni ja meni sinne maahan ekasta käskystä. Menin sinne palkkaan ja sit otettiin kolme ruutuu silleen et jätettiin yhdessä sinne lihapulla ja juostiin lähetyspaikalle, meni kovaa ja suoraa.
Sit tunnari niin et oli viis kapulaa, matkaa joku 6 metrii ja se toi oman, jihuu!!! En sit tehny mummuja ja ottanu enempää. Tää oli ihan peräti kolmas kerta koko tunnarii.
Sit metaliesineen nouto. Ekalla kävi käntämässä sen pystyyn tassulla ja tuli takas ilman, toisen kerran käskettynä toi sen. Otin sitte viel pari kertaa, toi hyvin, mut se esine on ihan vinossa sen suussa, olkoon jos vaan pysyy ja tuo.
Sit viel kakeja reilusta 10 metristä. Istu seiso maahan seiso menee hyvin, mut sehän ei osaa viel sitä seisomasta istumaan niin et pakittas. Sitä sit otettiin ihan erikseen.
Pienet palloilut ja autoon.

Sit tuliki paivansankari Taiston vuoro. Nyt se vihdoin osaa kääntyy sivulle periän käyttäen, jipii. Eihän sitä ole opeteltukaan ku koko kesä. Positiivista on se että se selkeesti osaa käyttää ahteriaan, jos vaan haluu. Se kyl nojaa muhun niin hirveesti et kaatuu jos väistän.
Sitte seuraamista muutamii askeleita namit nenässä, sekin alkaa toimiin jotenki.
Maahanmeno ensin edestä autettuna ja sit sivulta. Muutamat luoksetulon asennot edessä ja palloilua.
Hittaasti ystävä, hittaasti.