Ei tässä oikein paljon ole kertomista. Aika on menny johonkin hukkaan. Siniä on kuskattu lääkäriin possutaudin vuoksi, kun ensin tappelemalla sai ajan.

Toissapäivänä oli sovittu treffit RiiseniSamin kanssa kentälle. Opetettiin Maxille mukavii juttuja ja kivaa oli. Omat jäi sitte reenaamati, kun kentän naapurissa oleva flatti päätti tulla viuhtomaan autojen luo ja en viitsiny kokeilla että kuinka se tulee omieni kanssa toimeen. Porukka lähti sieltä johonkin autolla ja jättivät koiran pihalle yksinään. Tää koira pysyy hyvin siel pihalla, kun kotiväki on kotona, mut nyt ku he lähti autolla, käsitti heppu vapautensa.  Lisäväriä aiheutti kentältä pois pääseminen kesärenkailla, mut ylös noustiin.

Eilen oli treffit Eijan ja Idon ja Irjan ja Iitun kanssa. Ennen nappuloita otin omat. Ensin Adan. Tiedä ny sitten onko tää ny vähän paha aika reenille, kun sillä alkaa juoksu ihan päivänä minä hyvänsä. Kauheet oli kierrokset. Taas sama, että seuraamisessa joka palkan jälkeen ampu tiehensä. No, sitä jynssättiin ja alko pysyä vierellä. Sit haisto pallon mun oikeesta taskusta ja seuruu oli ihan vinkkelii. Pallo palttoon alle vasemmalle puolelle ja helpotti, saatiin oikein mallikasta seuraamista. Sivulletulo harjotuksia. Jostain syystä alko tarjoomaan kaikkee, eteenistumista, maahanmenoo yms. Olisko ollu syynä ohjaajan pipon tiukkuus. No myssyy höllättiin ja alko sujumaan. Viel pienet seuruut ja sit sai pallon.
Sitte Armas. Sillä oli kengurubensaa. Hitto, naksu jäi kotiin ja piti selvitä ilman. Seuraamista hiottiin, alko se sujuun. Sitten kakejen maasta seisomaan nousuu n. 5 metrin päästä, se suju hyvin. Seuraavaks alettiin seisomasta istumaan, huh huh. Ollaanko liian kauan otettu pelkkää maasta seisomaan, kun Armas, "pikku" pölvästi oli ihan huuli pyöreenä. No menin ihan eteen ja avuilla istumista taapäin. Alko sujumaan. Lopuksi viel luoksetulon pysäytyksii omina sarjoinaan, ensin seiso. Toppas hyvin kun otin käskyllä, pallolla ja käsimerkillä. Toinen sama, mutta maahan, se suju hyvin. Sit ilotteluu pallolla.
Toivo se olikii sitte vauhdissa kun tehtiin idarii, voi herranpieksut. Hyvä jos sillä oli edes yks jalka maassa, niin kivaa oli. Pieni kaukojen muistutus, ensin tuli eteenpäin, mut sitte muistu ja meni niinku Toivo osaa. Otin sit luoksetulon pysäytyksellä ja se suju ihme kyllä. Leikittiin ja lystii oli. Jäin täs miettiin, että pitäsköhän sen kanssa suunnitella menevänsä ens toukokuussa sakemannien tokomestiksiin. Jos Toivolta kysytään ni pitäs.

Sitten tulikin Irja ja kohta myös Eija ja alettiin heidän kanssa puuhiin.